Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα από τον Βασίλη Γκουρούση μέσα από τις φυλακές και οι… εξηγήσεις

Με αφορμή την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι της είχε τηλεφωνήσει όσο βρισκόταν στις φυλακές Τρικάλων. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του είπε ότι φοβήθηκε με το τηλεφώνημά του και του είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή.

«Εμένα με είχε πάρει ένα τηλέφωνο από τις φυλακές. Να το πω τώρα. Τον ξέρουμε 100 χρόνια. Όταν είχαμε φιλοξενήσει εδώ τον Σωτήρη Καλυβάτση όπου είχε πει για τον επιχειρηματία και το θέατρο, με παίρνει από τις φυλακές. Εμένα εν τω μεταξύ δεν με είχαν ξαναπάρει από τις φυλακές. Του λέω “φυλακή δεν είσαι;”, μου λέει “ναι μπορώ και μιλάω”. Μου λέει να σου πω ότι αυτό το σκηνικό και είχε γίνει τελείως διαφορετικά.

Εν τω μεταξύ δεν ήθελα να έχω επικοινωνίες με τη φυλακή, του έλεγα να μην με μπλέξει γιατί φοβάμαι. Δεν μου έχει ξανατύχει. Τότε, μου είχε πει ότι κατηγορείται τζάμπα και του είπα ότι κατηγορείται για μία συγκεκριμένη υπόθεση. Ξαφνικά βλέπω προχθές ότι το viber ενεργοποιήθηκε» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της.

Read More

And More