Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέπω τον Λιάγκα και συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί on air με τους συνεργάτες του στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η παρουσιάστρια, έχει παρακολουθήσει αποσπάσματα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα,  λέγοντας μάλιστα πως είναι πιο νευρικός από την ίδια, όταν ξεσπά στον τηλεοπτικό αέρα.

«Εγώ, επειδή είμαι επαγγελματίας,  όπως και οι υπόλοιποι εδώ, βλέπω τον άμεσο ανταγωνισμό – σε νούμερα τηλεθέασης – που είναι ο Γιώργος Λιάγκας στην παρούσα φάση. Βλέπω Λιάγκα, ναι. Το λέω και στον Θέμη Μάλλη. Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Λέει: “επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή. Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό», συμπληρώνει για τον Γιώργο Λιάγκα.

Και σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εγώ, όταν είχα αρρωστήσει, τον Λιάγκα έβλεπα κι εμάς, για να κάνω τη σύγκριση. Το παίρνει το χταπόδι και το χτυπάει» – Δες ΕΔΩ τον έντονο διάλογο που ακολούθησε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More