Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την κουβέντα του»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο, Πάνο Τσουκάρα παραχώρησε η Κατερίνα Κακοσαίου.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο, ενώ αποκάλυψε και την πιο πολύτιμη συμβουλή που της έχει δώσει.

Σε αντιμετώπιζαν διαφορετικά οι συμμαθητές σου στο σχολείο επειδή ο μπαμπάς σου ήταν διάσημος;

Όχι, κι αυτό γιατί τα παιδιά στις μικρές ηλικίες δεν άκουγαν Πλούταρχο. (Γελάει.) Μεγαλύτερη το βίωσα λίγο αυτό, με ορισμένες περίεργες, ας πούμε, συμπεριφορές. Στα χρόνια του Λυκείου ειδικά, υπήρξαν κάποιοι, όχι μόνο συμμαθητές μου, που με πλησίαζαν μόνο και μόνο γιατί είμαι η κόρη του Πλούταρχου και όχι για αυτό που είμαι εγώ ως άνθρωπος. Το θετικό όμως είναι ότι από πολύ μικρή έμαθα να ξεχωρίζω ποιος με πλησιάζει για μένα και ποιος όχι, τι τον ενδιαφέρει πραγματικά και αν θέλει να κερδίσει κάτι από μένα.

Έχει τύχει να σε φέρουν σε δύσκολη θέση;

Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο ακραίο σκηνικό. Έχει συμβεί ελάχιστες φορές και πάντα ήταν σε βαθμό που μπορούσα να το διαχειριστώ.

Ποια είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που σου έχει δώσει ο πατέρας σου;

Είναι αυτό που έχει πει και στον αδελφό μου, τον Γιώργο, που ακολουθούμε τα χνάρια του: «Ποτέ να μην είστε κακοπροαίρετοι με ό,τι κάνουν οι άλλοι στη δουλειά τους. Να επικεντρώνεστε σε αυτά που κάνετε εσείς». Δεν θα την ξεχάσω αυτή την κουβέντα του. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που μου λένε και οι δύο μου γονείς είναι: «Να βρεις τη δική σου ευτυχία σε ό,τι κι αν θες να κάνεις, όπως κι αν θες να ζήσεις».

Read More

And More