Κατερίνα Κακοσαίου: «Ο πατέρας μου δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα στη μητέρα μου να νιώσει περίεργα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ηappy Day» και στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε η Κατερίνα Κακοσαίου

Η νεαρή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πατέρα της, τα παιδικά της χρόνια, τη ΔΕΠΥ, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

«Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά, σίγουρα» είπε αρχικά για το πώς είναι να έχεις πατέρα κάποιον σαν τον Γιάννη Πλούταρχο.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Γενικά, είχαμε και εγώ και ο αδελφός μου την αντίληψη ότι μπορεί να ακούσουμε και σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοια σχόλια, παρόλα αυτά, επειδή είναι το όνειρό μας θα το προσπαθήσουμε. Το να κρίνεις έναν άνθρωπο απλά για το background του είναι λίγο προκατειλημμένο».

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια σχετικά με τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο, η Κατερίνα Κακοσαίου διηγήθηκε: «Αυτό που θυμάμαι έντονα στον μπαμπά μου είναι ότι με στεναχωρούσε πολύ να βλέπω τα βίντεο-κλιπ του γιατί δεν μπορούσα να τον βλέπω να κλαίει, έκλαιγα και εγώ. Και αυτό που του είχα πει είναι ότι πρώτον δεν θέλω να τον ξαναδώ με κοπέλα σε βίντεο-κλιπ του, γιατί δεν είναι η μαμά μου και σταμάτησε. Είχε κάνει ορισμένα και από τότε δεν ξαναέκανε ποτέ με άλλη γυναίκα βίντεο-κλιπ του, ήταν πάντα μόνος του».

Στη συνέχεια, για τη διάσπαση προσοχής, η Κατερίνα Κακοσαίου δήλωσε: «Μέχρι το Γυμνάσιο ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, μετά το έχασα πάρα πολύ και λόγω ΔΕΠΥ που έχω. Στο Πανεπιστήμιο το ξαναβρήκα, είχα μάθει πλέον να το ελέγχω. Στην τρίτη Δημοτικού δεν μπορούσα να διαβάσω ιστορία. Καθόμουν 3 ώρες πάνω από μια σελίδα με τον μπαμπά μου. Και εγώ να κλαίω, γιατί δεν μπορούσα να μάθω».

Όσον αφορά τη σχέση με την μητέρα της, η Κατερίνα Κακοσαίου ανέφερε: «Η μαμά μου είναι ηρωίδα, μεγαλώνει 6 παιδιά, και τον μπαμπά. Ο πατέρας μου δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για να κάνει τη μαμά μου να νιώσει περίεργα».

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια εξήγησε: «Μία φορά που έκανα το λάθος να δημοσιοποιήσω κάτι για την προσωπική μου ζωή, βγήκαν πράγματα που δεν ήταν αληθινά, είχαν βγει και είπαν ότι είμαι παντρεμένη».

Read More

And More