Κατερίνα Καραβάτου για Έλενα Χριστοπούλου: «Κοιμόταν στο δωμάτιο του Αρίωνα, έχω συναισθηματική εμπλοκή»

Μια συνέντευξη κόλαφο παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό OK! όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει μετά το διαζύγιο της. Η γνωστή booker μοντέλων αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν έφυγε από το σπίτι της πριν πέντε χρόνια πήγε να μείνει στην αδελφική της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή της «Τι λες τώρα», καθώς είναι συναισθηματικά εμπλεκόμενη στην υπόθεση. Η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα εγώ, καταρχήν γιατί αυτή η υπόθεση στην οποία αναφέρεται η Έλενα για πρώτη φορά δημοσίως είναι στα δικαστήρια. Ο άλλος λόγος είναι γιατί εγώ είμαι βαθιά συναισθηματικά εμπλεκόμενη οπότε θα πρέπει να είμαι δίκαιη. Όταν ένα παιδί είναι μοναχοπαίδι και δεν έχει αδέρφια, τα αδέρφια συνήθως τα αντικαθιστά με τους φίλους του. Επειδή το έχω κάνει αυτό, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πάω παραπέρα.

Είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν μπορώ να πω παραπάνω γιατί έχω συναισθηματική εμπλοκή. Ισχύει αυτό, όταν έγινε αυτή η ιστορία, η Έλενα ήρθε σπίτι μου. Κοιμόταν στο κρεβάτι του Αρίωνα, εκεί ήθελε. Αυτά είναι τα δικά μας, τα προσωπικά μας…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Read More

And More