Κατερίνα Καραβάτου: Η απάντησή της για τα νούμερα τηλεθέασης του My Style Rocks

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεφε τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση, αναλαμβάνοντας το My Style Rocks. Η παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της και στα νούμερα τηλεθέασης του reality μόδας.

«Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό κι ευτυχώς μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και πολύ σύντομα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα σε όλους τους τομείς και χάρηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που ξεκίνησαν οι συζητήσεις και για το αίσιο τέλος» είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον Χάρη Λεμπιδάκη.

Θα μπορούσε να αναβιώσει σήμερα μία εκπομπή, όπως το Κους Κους; «Είχαμε περάσει απίθανα. Δεν νομίζω ότι γίνεται πια κάτι τέτοιο. Έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές κι έχουν αλλάξει κι είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες κι οι καταστάσεις. Χαίρομαι πάρα πολύ κι είναι πολύ σωστό που άλλαξαν τα πράγματα. Ήταν μια μοναδική εποχή, άφησε το στίγμα της και τώρα πάμε πιο πέρα».

 

«Από τότε που ξεκίνησε το My Style Rocks υπάρχει μια συνεχής ανοδική τάση. Είναι πολύ χαρούμενο. Θέλει χρόνο το project, όλα θέλουν χρόνο και το ξέρω πάρα πολύ καλά αυτό από όλα τα χρόνια που έχω δουλέψει στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη σε σχέση με τα νούμερα. Τα βλέπω, τα αναλύω όσο μπορώ και κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου για τα νούμερα τηλεθέασης.

Read More

And More