Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΙ, μετά την ανακοίνωση για το My Style Rocks

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι και επίσημα η παρουσιάστρια του My Style Rocks για τη νέα σεζόν, ύστερα από την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ.

«Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή» αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι του Φαλήρου στην ανακοίνωση του.

«Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές».

Έτσι, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, η πόρτα στο πλατό του Νίκου Μουτσινά άνοιξε και εμφανίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου. «Θα τα πούμε άλλη φορά αναλυτικά γιατί σήμερα ήρθα εδώ μόνο και μόνο για να σου κάνω ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σ’ αγαπάω πάρα πάρα πολύ και είμαι εδώ για αυτό» τόνισε η Κατερίνα αραβάτου.

Στη συνέχεια, ως είθισται, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Νίκος Μουτσινάς έσπασαν το Πρωτοχρονιάτικο ρόδι!

Read More

And More