Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: Αποκάλυψη! “Στα μαχαίρια” εδώ και μήνες – Η σύσκεψη που έφερε τη ρήξη

Έντονη ήταν η φημολογία τα τελευταία 24ωρα, που ήθελε τη Μαριλού Ρεπαπή να αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή στο Star, μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η δημοσιογράφος θέλησε να το διαψεύσει με μια ανάρτησή της στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση».

Η εν λόγω ανάρτηση συζητήθηκε σήμερα στο Καλοκαίρι #not στο Open, με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να προχωρά σε μία αποκάλυψη. Μετά το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου, έγινε ένα τραπέζι στα μέλη της ομάδας, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ, με αυτό να επιβεβαιώνει ότι τους τελευταίους μήνες υπήρχε «ρωγμή» στη σχέση τους.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Τζώρτζια Συρίχα, η οποία είπε ότι, έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη, και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες ψυχράνθηκαν.

Η σχέση Κατερίνας Καραβάτου και Μαριλούς Ρεπαπή ήταν μόνο στον αέρα της πρωινής εκπομπής.

Read More

And More