Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όσο εκείνη μιλούσε στην κάμερα

Για τη φετινή της εμπειρία στην παρουσίαση του My Style Rocks αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια, απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θα ήθελα αυτό που θα έρθει να είναι μια χρονιά σαν τη φετινή, αυτό θα ήθελα. Το πρόσημο είναι ξεκάθαρα θετικό», απάντησε για για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Για τις αυστηρές κριτικές που δέχτηκε φέτος: «Θεωρώ και την αμφισβήτηση εργαλείο της δουλειάς μου γιατί αυτό με πάει ακόμα πιο μπροστά. Όταν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, μπορεί να σκέφτεται ο άλλος εάν είναι ή δεν είναι καλός. Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Κατερίνα, πρωινές εκπομπές παρακολουθείς;» ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχτηκε με τον γιο της από το πίσω κάθισμα να απαντά: «Όχι» αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια: «Καταλάβατε γιατί πρέπει να φύγω;» σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε στο ερώτημα αν θα επέστρεφε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και σημείωσε: «Δεν έχω απορρίψει κάτι! Λατρεύω αυτές τις εκπομπές». Ακόμα, όταν ρωτήθηκε για το πρωινό του STAR ο Αρίωνας είπε: «Πες όχι», με την Κατερίνα να τού λέει: «Γιατί να πω όχι;».

Read More

And More