Κατερίνα Καραβάτου: Πέθανε η μητέρα της – Αποχώρησε από την εκπομπή νωρίτερα

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς η πολυαγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή και γι’ αυτόν τον λόγο η παρουσιάστρια αποχώρησε άρον άρον από την εκπομπή της, το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η Μαρία Ηλιάκη στο τέλος του «Τι λες τώρα!»:  «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα, η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή».

«Θερμα συλλυπητήρια» είπε με τη σειρά του και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Η αδυναμία της Κατερινας Καραβάτου στη μητέρα της…

Ήταν 25 Νοεμβρίου του 2020 όταν η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την πρωινή εκπομπή της παρουσιάστριας στο Star δίνοντας έτσι τις ευχές της για τα γενέθλια της κόρη της.

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής, μιας και εκείνη την περίοδο λόγω της καραντίνας είχε τηρήσει όλα τα μέτρα μένοντας σε απόσταση από τη μητέρα της, κυρία Κική η οποία ζούσε εκτός ΑΘηνών.

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα: 

Παλιότερη έξοδος της Κατερίνας Καραβάτου με τη μητέρα της…

Read More

And More