Site icon TLIFE

Κατερίνα Λάσπα: «Για σειρά 2-3 δεκαετιών σχεδόν το είχα αναγάγει σε χόμπι το να πέφτω και να σηκώνομαι»

Την Κατερίνα Λάσπα φιλοξένησε το πρωί της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Λάσπα με αφορμή την εκπομπή «Από θαύμα» που παρουσιάζει, αναφέρθηκε στις φορές που χρειάστηκε η ίδια να ξανασταθεί στα πόδια της λέγοντας:

«Για σειρά 2-3 δεκαετιών σχεδόν το είχα αναγάγει σε χόμπι το να πέφτω και να σηκώνομαι. Ξέρεις, δε διαλέγεις. Η ζωή είναι τρομερό τρολάρισμα… Είναι συγκλονιστικό παιχνίδι…».

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Λάσπα αναφέρθηκε και στις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες που δίνει ως άνθρωπος λέγοντας: «Δίνω και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Μετά πέφτει κουρτίνα. Δε διεκδικεί κανένας το αλάθητο. Απλά να μην υπάρχει εκ προοιμίου κακή πρόθεση, Εκεί είναι ευδιάκριτο».

© 2026 tlife.gr