Κατερίνα Λέχου: Η απόφαση να μιλήσει για την κακοποίηση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Λέχου. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε τι την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του και να πρωτοστατήσει στο ελληνικό #metoo.

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι… Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί.

 

Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Read More

And More