Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην άντρα μου»

Στην εκπομπή μαμά -δες και στη Ζωή Κρονάκη μίλησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου σε μια συνέντευξη για τον ρόλο της ως μητέρα, τον δεύτερο γάμο της αλλά και τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο και εύκολο. Με τα χρόνια όμως, αν βάλεις τα οικονομικά θέματα και κάποια άλλα για τα οποία διαφωνούν συνεχώς τα ζευγάρια και πεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο κάποτε ερωτεύτηκα και πρέπει να είμαι καλά γιατί πρέπει να μεγαλώσω το παιδί μου με έναν υγιή τρόπο, έτσι χτίσαμε με τον μπαμπά της μια υγιή σχέση. 

Δεν κρύβω ότι σήμερα είμαστε αδέρφια (με τον πρώην). Ο πρώην άντρας μου με τον νυν σύζυγό μου είναι δύο πολύ καλοί φίλοι», είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Για την περίοδο μετά τον χωρισμό της: «Σαφώς στην αρχή, επειδή ήμουν νέα όταν χώρισα, 34 χρονών, ήθελα να αισθανθώ ξανά γυναίκα, ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου ως εργένισσα, έλεγα ότι θα βγαίνω και μπορεί να κάνω μια σχέση. Γρήγορα όμως κατάλαβα ότι έξω η κοινωνία δεν ήταν εύκολη για μια μαμά χωρισμένη με ένα παιδί», δήλωσε η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star. 

Όσο για τον δεύτερο γάμο της, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου ανέφερε: «Όταν ήρθε η πρόταση γάμου του Νίκου, η κόρη μου ήταν συγκινημένη, είχε πάρει και το ok από τον πρώην σύζυγό μου. Ο πρώην με τον νυν σύζυγο ήρθαν σε επικοινωνία και στην ουσία ο Νίκος ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην σύζυγό μου».

Read More

And More