Κατερίνα Παπουτσάκη: Αντέδρασε σε ερώτηση που δέχεται συνεχώς- «Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό, πάμε παρακάτω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Γεια σου και στον δημοσιογράφο, Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για το πολυσυζητημένο σίριαλ της Αλίκης Βουγιουκλάκη που είχε γίνει χαμός.

«Είμαι ευθυνόφοβη, μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω μαθήματα φωνητικής 23 χρόνια. Είμαι φοβιτσιάρα, από τη μία είμαι τολμηρή και από την άλλη μαζεύομαι. Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου. Το χαοτικό μυαλό μου είναι δύσκολο να βάλει σε τάξη δύο παιδιά.

Μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ. Έλεγα όχι στο τραγούδι γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ. Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο. Μου έχουν προτείνει να τραγουδήσω στα μπουζούκια, αλλά θα ένιωθα αμήχανα».

Read More

And More