Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταβάλει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ λίγο πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» που πρωταγωνιστεί στην κρατική τηλεόραση.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και τις σκληρές κριτικές που αντιμετώπισε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Διάλεγα πάντα δουλειές που δεν θα θύμιζαν σε τίποτα ούτε στην απόχρωση σε κάτι που μπορεί να έλεγε ο άλλος… Υπήρχαν κάποια κοινά εκφραστικά στοιχεία, προφανώς δεν με επέλεξαν για την ομοιότητα. Προφανώς κάτι είδαν από τα εκφραστικά… Μετά έπρεπε να διαφοροποιηθώ τελείως γιατί πια με είχε καταβάλει και το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη… κατά αυτούς. Έγραφαν τέτοια πράγματα. Με είχε καταβάλει το φάντασμα της Αλικής… μιλάμε για τρελά πράγματα» αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

«Είναι τόσο αστείο που μετά από 17 χρόνια μιλάμε ακόμη για αυτό. Μου φαίνεται ότι είμαι και εγώ γραφική που το συζητάω, είναι γελοίο που το συζητάμε. Δεν την έχω δει ποτέ τη σειρά… Δεν μπορούσα να τη δω. Δε θα ξανάκανα το Έχω ένα μυστικό» τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Read More

And More