Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ευτυχώς διαψεύστηκε η πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε για σχέση μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή I Love ΣουΚου και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή της με το τραγούδι, τις νέες ισορροπίες στη ζωή της αλλά και τις πρόσφατες φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Το τραγούδι με κάνει να νιώθω ελεύθερη. Ακόμη φοβάμαι τα σχόλια του κόσμου. Είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, για αυτό δεν το έκανα και τόσα χρόνια» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Έχω βρει τις ισορροπίες μου στα πράγματα. Βασική μέριμνά μου είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά. Έχει μεγάλη σημασία για μένα η ποσότητα και όχι μόνο η ποιότητα, να είσαι εκεί, να είσαι παρών. Δεν έχουν αλλάξει πολλά τον τελευταίο χρόνο. Θα ήθελα να σου πω ότι έχουν αλλάξει. Σαφώς είμαι πολύ καλύτερα, σαν Κατερίνα. Κάποια πράγματα χρειάζονται ακόμη βελτίωση. Μετά τον χωρισμό μου είμαι πιο κοντά σε μένα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύστηκε η πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε για σχέση μου. Δεν ήθελα να βγω να το διαψεύσω εγώ. Είναι σαν να δίνεις έκταση. Είναι τόσο βαρετό όλο αυτό. Προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε κάπως να διπλοτσεκάρονται αυτά τα πράγματα, ειδικά αν κάποιος έχει δυο παιδιά. Θα ήθελα να με ρωτήσουν πρώτα πριν γράψουν κάτι ουτοπικό. Είναι καλό να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να σεβόμαστε» τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη σχετικά με τις πρόσφατες φήμες για την προσωπική της ζωή.

Read More

And More