Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τότε έγινε χαμός, ζορίστηκα πολύ γιατί δεν είμαι χοντρόπετση»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο, Ράνια Θεοδωρακοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αγάπη της για τη μουσική και την υποκριτική, για την έντονη κριτική που δέχτηκε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα.

«Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «Έχω ένα μυστικό», όπου υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας: «Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ».

Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο».

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε: «Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα».

Τέλος η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε το κομμάτι της αναγνωσιμότητας, λέγοντας: «Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι πολύ «κοσμάρα». Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου «φέρθηκαν» σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο».

Read More

And More