Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αλήθεια για τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη, μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών στο Madwalk 2023, όπου παρουσίασαν μαζί ένα ξεχωριστό act, γεγονός που φούντωσε τις φήμες πως είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Μέχρι και σήμερα κανείς από τους δύο καλλιτέχνες δεν είχε διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης παραμένουν μόνο φίλοι.

Άνθρωπος από το στενό κύκλο της τραγουδίστριας μίλησε στην δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία στοργική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα κάνει και πρόβες για τις εμφανίσεις της. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν στα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία».

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο μεγάλο πάρτι που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη για 45α γενέθλια της στις 25 Ιανουαρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έδωσε το παρών, παρά μόνο φίλοι και συνεργάτες της.

Αυτή την περίοδο η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της σε μουσικό κέντρο της Αθήνας. 

 

 

Read More

And More