Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ατάκα για τη χρονιά που έφερε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Δευτέρας 12/12 που βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έκανε τον απολογισμό της για το 2022, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τι θα ήθελε να της φέρει η νέα χρονιά. 

«Αν μπορούσα να πω κάτι για το 2022 θα ήταν το “γεια σου, πάρτα όλα δικά σου. Το 2023 που έρχεται εύχομαι να είναι λαμπερό, φωτεινό, με υγεία, με αγάπη, με αλλαγές και καινούργια πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να μπαίνω σε καινούργια χωράφια, για αυτό και ξεκίνησα το τραγούδι. Πιστεύω θα είναι μια χρονιά με πολλές εκπλήξεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.. 

Αναφερόμενη στην καθημερινότητά της με τους γιου της, η Κατερίνα Παπουτσάκη Τα παιδιά μου θέλουν να ανέβουν στη σκηνή, ειδικά ο μικρός τρέχει και τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο μικρός έχει το μικρόβιο αλλά ελπίζω να του περάσει. 

Να θυμίσουμε πως η φετινή χρονιά έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Κατερίνας Παπουτσάκη, καθώς μετά από 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την αρχή του Φθινοπώρου, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

 

Read More

And More