Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τους δύο γιους της – «Έχω συμβουλευτεί ειδικούς»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε την Τρίτη 3/12 η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Η γνωστή ηθοποιός σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το θέατρο αλλά και τη μουσική που ασχολείται τον τελευταίο χρόνο, στον ρόλο της ως μητέρα και στους δύο γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο.

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω μία χαρά για τα πράγματα που συμβαίνουν και για τη ζωή και αυτό με σώζει από δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχει, όμως, και η ανάγκη για ισορροπία. Καλλιτεχνικά αναζητώ μία καινούρια ταυτότητα που μπορεί να είναι συμπληρωματική», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Σε σχέση με το πού νιώθει καλύτερα, στο θέατρο ή στο τραγούδι, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε:  «Το θέατρο είναι το σπίτι μου κάπως και νιώθω πολύ καλά. Είναι άλλο να είσαι πάνω από έναν ρόλο και να μην είσαι ο εαυτός σου. Εγώ σε αυτό το πλαίσιο νιώθω πιο ελεύθερη. Όταν θα πρέπει να είσαι η Κατερίνα για να το κάνεις, έχεις μία ευθύνη διότι είσαι εσύ που το κάνεις. Οπότε, κάποιες φορές περνάω ένα μονοπάτι ανασφάλειας».

Αναφερόμενη στους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, η Κατερίνα Παπουσάκη ανέφερε: «Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μητέρα, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική, προσπαθώ να το δουλεύω στον χρόνο. Από την άλλη επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν δεν πειράζει. Έχω μελετήσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, δεν κάνω μόνο ότι μου πει το ένστικτό μου, οπότε πιστεύω ότι το πάω καλά». 

Read More

And More