Κατερίνα Στανίση: Σοκάρει η καταγγελία για απόπειρες βιασμού εις βάρος της

Η Κατερίνα Στανίση σοκάρει με τη μαρτυρία της στον Alpha. Όταν ήταν 15 ετών, όπως είπε, στο ξεκίνημα της καριέρας της, Έλληνες επιχειρηματίες στη Γερμανία αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, είπε: «Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα. Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει τις πόρτες».

Μάλιστα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εξομολογήθηκε πως βίωσε πόλεμο από δημοφιλή μαέστρο, επειδή δεν ήταν συνεργάσιμη: «Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα  και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…»

Δες το βίντεο:

Read More

And More