Κατερίνα Στικούδη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη: «Ο γιος μου δεν έχει καταλάβει ότι θα έρθει αδελφάκι»

Για την απόφασή της να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτό που έκανε ενώ -όπως είπε- ο γιος της Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι θα συμβεί σε λίγους μήνες.

«Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό. 

Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά. Είναι πολύ καλός με τα παιδάκια. Ελπίζω να κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Read More

And More