Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της: «Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνονται»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Κατερίνα Στικούδη σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 11/1.

Η γνωστή τραγουδίστρια, λίγο πριν γεννήσει, τόνισε πως ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, ενώ απάντησε και σε όλους όσοι την ρωτούν αν θα γεννήσει με καισαρική ή φυσιολογικά.

«Σε λίγες ημέρες μπαίνω στον μήνα μου. Περιμένω πώς και πώς να έρθει κοντά μας, να είναι γερός και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που θέλουμε μαζί του. Την τσάντα του μαιευτηρίου την έχω ετοιμάσει εδώ και καιρό, για να μην με προλάβουν οι καταστάσεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη. 

Σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχεται για την εγκυμοσύνη της, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Εκνευρισμένη δεν με έχετε δει, αυτά που ανεβάζω στο Tik Tok είναι το πλαίσιο του θεατρινισμού. Παρόλα αυτά, είναι πράγματα τα οποία με προβληματίζουν. Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνονται γιατί οι γιατροί αποφασίζουν. Η κάθε γυναίκα θέλει να βιώσει την κατάσταση αυτή όπως θέλει και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν».

Read More

And More