Κατερίνα: «Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή, ήμουν απαίσια, πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά μου, Γιάννη Πλούταρχο κλαίγοντας»

Η Κατερίνα, είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου, που τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της στο τραγούδι. Το βράδυ της Δευτέρας 11/3 βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλσε για τη σχέση με τα αδέλφια της αλλά και το πως είναι να μεγαλώνεις ως το παιδί του Γιάννη Πλούταρχου.

«Νιώθω, και νομίζω πάντα θα το νιώθω, ότι πάντα μαθαίνεις και ότι είμαι ακόμη σε πολύ αρχάριο στάδιο φωνητικά» είπε αρχικά η Κατερίνα.

«Πολλές φορές με προσερνάνε και πηγαίνουν στην αδελφή μου Ελεονώρα να βγάλουν φωτογραφία γιατί μας μπερδεύουν. Είναι 8 χρόνια μικρότερή μου. Όλα τα αδέλφια τραγουδάμε, κάποια στιγμή τους έβαλα μέσα στο στούντιο και γράψαμε όλοι μαζί ένα τραγούδι… Η μητέρα μου τραγούδαγε κανονικά σε μαγαζιά, αλλά το άφησε για να μεγαλώσει εμάς, φυσικά με τη βοήθεια της γιαγιάς μας. Η Ελεονώρα, έχει βγάλει μια σχολή dj οπότε ίσως πάει προς τη μουσική τεχνολογία. Η Παναγιώτα δε δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρόλο που έχει ωραία φωνή. Ο Κωστής, ο μικρότερος -είναι 13 σήμερα – έχει την πιο ωραία φωνή, τώρα τελευταία ασχολείται με την τραπ, αλλά έχει πολλή ωραία φωνή, από πολύ μικρός μελέταγε Καζαντζίδη» πρόσθεσε μιλώντας για τα αδέλφια της.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα, θυμήθηκε και τη πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή.

«Την πρώτη φορά που ανέβηκα σε σκηνή, ήταν όταν σπούδαζα στην Κύπρο, ήμουν 20. Ήμουν μόνη μου και οριακά ήμουν πλάτη στον κόσμο και κοίταγα τους μουσικούς από τη ντροπή μου… Ήταν απαίσιο, δε θέλω να ξέρω τι άκουσε ο κόσμος. Ήταν πολύ λάθος. Πήρα τον μπαμπά μου τηλέφωνο κλαίγοντας, μου είπε να του στείλω βίντεο, το κοίταζε και έλεγε, “όχι, δεν είναι αυτό το παιδί μου”» είπε.

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι πολύ της τηλεόρασης. Ίσως τον έχει σώσει αυτό από πολλά, κατάφερε να κρατήσει οικογένεια. Ίσως είναι από τους ελάχιστους που το κατάφεραν αυτό, και ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι έμεινε λίγο πίσω από τα φώτα. Το θαυμάζω πολύ αυτό σε εκείνον… Κάποτε δούλευε 7 μέρες την εβδομάδα. Και οι φίλοι μου με ρώταγαν αν τον έβλεπα ως παιδί. Ο μπαμπάς μου δεν έχει χαθεί ποτέ από το οπτικό μου πεδίο γιατί κοιμόταν ανέκαθεν 4 ώρες τη μέρα, ξύπναγε το πρωί και τον είχα πάντα μέσα στο σπίτι, απλά τραγούδαγε το βράδυ. Από τριών χρονών μας έπαιρνε στα μπουζούκια, απλά κοιμόμασταν στους καναπέδες στα καμαρίνια.

Η μαμά είναι τα πάντα σε αυτή την οικογένεια, είναι πίσω από όλα, από τον μπαμπά, από τα παιδιά, από το σπίτι… Οι γονείς μου δεν ήταν ποτέ αποθαρρυντικοί με τις επιλογές μου» αποκάλυψε ακόμη, η νεαρή τραγουδίστρια.

Όσο για τον αδελφό της, Γιώργο Κακοσαίο, η Κατερίνα είπε, «Το ότι είμαι η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου δε με επηρέασε. Οι καθηγητές μου δε με συμπαθούσαν πολύ, οριακά τσακωνόμουν μαζί του. Σε αντίθεση με τον Γιώργο, που δεν ήταν καλός μαθητής, αλλά τον συμπαθούσαν πάρα πολύ και του έβαζαν ίδιους βαθμούς με εμένα. Ο Γιώργος είναι λίγο, “δε σας ενοχλώ, μη με ενοχλείτε”…

Ο Γιώργος ήταν πολύ προστατευτικός, και είναι ακόμα. Κι εγώ προς εκείνον, αλλά προσπαθώ να μην περνάω τη λεπτή ισορροπία της ιδιωτικότητάς του, αν τον ρωτήσω κάτι, θα μου το πει, από μόνος του δε θα έρθει να τα πει. Με τα αδέλφια μου, νιώθω ότι είμαστε μια γροθιά, ότι έχω πολλά χέρια να με σηκώσουν αν χρειαστώ βοήθεια». 

 

Read More

And More