Κατερίνα Τοπούζογλου – Τάνια Δράκου: Τι λένε οι δύο εθελόντριες που προσπάθησαν να σώσουν τη φάλαινα στον Άλιμο

Η Κατερίνα Τοπούζογλου και η Τάνια Δράκου, οι δύο εθελόντριες που προσπάθησαν να σώσουν τη φάλαινα -τον Σωτήρη όπως τον ονόμαζαν- που ξεβράστηκε τραυματισμένη στον Άλιμο, μίλησαν στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ενημερωθήκαμε από το δίκτυο του Αρίωνα, η all for blue που είμαστε εμείς, ανήκει στο δίκτυο αυτό. Επειδή ήμασταν κοντά, πήγαμε αμέσως να δούμε την κατάσταση. Επειδή είχε κρύο, βάλαμε καλοκαιρινές στολές για λίγο. Ήρθε η Τάνια και οι υπόλοιποι εθελοντές μέχρι να πέσει ο ήλιος» σημείωσε η Κατερίνα Τοπούζογλου, η οποία τόνισε ότι η δουλειά τους ήταν να κρατούν συντροφιά στο ζώο ώστε να μη γδαρθεί στο βραχώδες έδαφος.

Σήμερα δεν υπάρχει ενημέρωση για το που βρίσκεται ο Σωτήρης, όπως είπαν οι δύο εθελόντριες.

Από την άλλη, η Τάνια Δράκου που συγκίνησε τραγουδώντας στη φάλαινα και το βίντεο έγινε viral, είπε χαρακτηριστικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Εγώ έφτασα στις 5 το απόγευμα και με οδηγίες της Κατερίνας χαϊδέψαμε το ζώο σε συγκεκριμένα σημεία για να ηρεμήσει. Ξεκίνησε να κολυμπάει από μόνο του. Μου είπε η Κατερίνα να του τραγουδήσω κι εγώ άρχισα να του τραγουδάω διάφορα τραγούδια στον Σωτήρη, στα οποία ανταποκρινόταν. Αισθανόταν πιο άνετα και προσπαθούσαμε να του κρατήσουμε παρέα» εξομολογήθηκε η Τάνια Δράκου.

Δες όλα όσα είπαν η Κατερίνα Τοπούζογλου και η Τάνια Δράκου στο Happy Day:

Διάβασε επίσης:

Άλιμος – Τάνια Δράκου: Ποια είναι η εθελόντρια που συγκίνησε, τραγουδώντας στη φάλαινα

Read More

And More