Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχω υποστεί εργασιακή βία και έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για αυτό το περιστατικό»

Η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον εργασιακό εκφοβισμό που έχει υποστεί στο παρελθόν από άνθρωπο του χώρου.

«Έχω υποστεί εργασιακή βία. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ακουστήκαν στην αρχή. Σχεδόν δυο χρονιά έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή εξαιτίας αυτού. Έκανα το σταυρό μου και έλεγα “πανάγια μου, βοήθησε με”», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός για το εργασιακό εκφοβισμό που έχει βιώσει.

«Όλα αυτά έπρεπε να ειπωθούν. Είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Η χρονική περίοδος που μου συνέβη ήταν νομίζω το 2015. Με τον σύζυγο μου ευτυχώς δεν είχαμε γνωριστεί όταν συνέβη αυτό. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου τότε που σκέφτηκα να φύγω από δουλειά. Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε. Ο Δημήτρης, όταν του το είπα, φρίκαρε με όλο αυτό.

Έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για αυτό το περιστατικό. Δεν πιστεύω ότι άργησα να μιλήσω. Τώρα ήταν η ώρα και έγινε όλο αυτό. Εγώ στο τέλος μίλησα στον άνθρωπο αυτόν και εκείνος δεν απάντησε τίποτα. Δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας από τους ανθρώπους αυτούς, αρνούνται τα πάντα και αυτό με πειράζει. Μια συγγνώμη…», πρόσθεσε η Κατερίνα Τσάβαλου.

 

«Τις κρίσεις πανικού τις ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία», τόνισε για το πώς διαχειρίστηκε και θεραπεύτηκε από τις διαταραχές της.

Read More

And More