Κατερίνα Τσάβαλου για παρένθετες μητέρες: «Πώς κυοφορείς ένα μωρό κι αφού το γεννήσεις, το δίνεις επειδή έχεις κάνει συμφωνία;»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για το τί σημαίνει για εκείνη οικογένεια, για τις παρένθετες μητέρες αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε να με δει και στο θέατρο. Στους “Κουραμπιέδες με χιόνι” δεν θέλω να με δει γιατί κάνω ένα ρόλο πιο σκοτεινό. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Εγώ δεν θα ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Σε σχέση με τις παρένθετες μητέρες η Κατερίνα Τσάβαλου σχολίασε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τις παρένθετες μητέρες. Πώς κυοφορείς ένα μωρό, ζεις το θαύμα και αφού το γεννήσεις να το δίνεις επειδή έχεις κάνει συμφωνία; Ήθελα πάντα να γίνω μάνα. Το παιδί μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει, με αξίωσε ο θεός να γίνω μάνα και το εννοώ».

Όσον αφορά στην εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε πάρει 26 κιλά: «Πέρασα δύσκολα, έβγαλα υπερθυρεοειδισμό. Στη συνέχεια πέρασα μπούλιγνκ τρελό από πολύ κόσμο. Με σχολίασαν για τα κιλά και με ρώταγαν πότε θα τα χάσω. Με πήρε από κάτω, αλλά μετά αποφάσισα να το αφήσω πίσω.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη δουλειά του ηθοποιού, λέγοντας πως την αγχώνει πολύ καθώς δεν είναι μία σταθερή δουλεία κα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. «Βοηθάει ο σύζυγός μου αλλά εγώ έχω μάθει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Έχει τύχει να μπω και ταμείο ανεργίας. Η τηλεόραση μου λείπει και θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό» είπε.

Read More

And More