Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει αν συμβουλεύτηκε την Ελένη Μενεγάκη, πριν υπογράψει με το Epsilontv! Τι της είπε η “Απόλυτη”;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση της τηλεοπτικής επιστροφής της Κατερίνας Ζαρίφη και δικαίως, γιατί είναι ένα κορίτσι που πραγματικά της αξίζει μία θέση μπροστά από τις κάμερες. Και αυτό γιατί; Γιατί είναι πραγματικά λίγοι όσοι διαθέτουν ταλέντο, χιούμορ, αυτοσαρκασμό, φλογερό ταμπεραμέντο και το χάρισμα της επικοινωνίας. Και όλα αυτά η Κατερίνα τα έχει και είναι καιρός να τα αξιοποιήσει με πιο… θεαματικό τρόπο.

Η Κατερίνα ,λοιπόν, από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο Epsilontv, όπου και θα παρουσιάζει το θεότρελο κι άκρως ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι, “Who’s Asking”!

Για όλα αυτά η Κατερίνα μίλησε σήμερα στην… έτερη Κατερίνα (Καινούργιου) και της τα αποκάλυψε όλα. Τόσο; Τόσο που έφτασε στο σημείο να μας εξομολογηθεί για το αν ζήτησε την συμβουλή της Ελένης Μενεγάκη, για το αν της έχει πει κάτι συγκεκριμένο η “Απόλυτη” γι΄αυτό το νέο της βήμα κι αν όχι; Για το αν σχεδιάζει άμεσα να την συμβουλευτεί και για το αν μετράει για ΄κείνη ο λόγος της ξανθιάς παρουσιάστριας.

“…Είναι μια πολύ αγαπημένη φίλη πια στο Epsilon, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Κάναμε ένα ραντεβού. Μετά από μία εβδομάδα άκουσα αυτό που ήθελα, δηλαδή τηλεπαιχνίδι, – που είναι όνειρο μου να κάνω τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση -, και όταν άκουσα και τι τηλεπαιχνίδι ήθελε να μου προτείνει, λέω χωρίς δεύτερη σκέψη, “το κλείσαμε”…”, δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και έσπευσε να μας δώσει μία μικρή ιδέα για το τι ακριβώς είναι το “Who’s Asking”:

“…Είναι το καλύτερο μου, γιατί ουσιαστικά πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι. Δηλαδή, τηλε-παιχνιδάδες και παρουσιαστές θα κάνουν όλοι μαζί τις ερωτήσεις. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που στο εξωτερικό σπάει ταμεία. Όταν κάνεις αυτό που θέλεις και σου ταιριάζει, νιώθεις πάντα έτοιμος για να το προσπαθήσεις και να το υπηρετήσεις. Αναμφισβήτητα, είναι πολύ ωραίο από το να κάνεις κάτι στα κουτουρού, να λες ότι επιστρέφω για να κάνω κάτι που πραγματικά μου αρέσει…”

Φυσικά, η Κατερίνα απάντησε και στο ερώτημα για το αν έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη γι ΄αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Epsilontv:

“…Δεν ξέρω αν το έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη. Θα ρωτήσω τους γύρω γύρω, έχει κλικάρει στα σάιτ, έχει δει ότι πήγα; Δεν το ξέρω.  Νομίζω πάντως, ότι θα είναι χαρούμενη γι΄ αυτό το βήμα. Έτσι πιστεύω, όσο την ξέρω. Θα τη ρωτήσω όμως, γιατί το καλό με την Ελένη είναι ότι πάντα σου λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να σου βάζει φρου-φρου κι αρώματα. Η άποψη της για εμένα έχει τεράστια βαρύτητα. Αν δεν έχει η άποψη της Μενεγάκη βαρύτητα για την τηλεόραση, ποιανού θα έχει;…”

Read More

And More