Κατερίνα Ζαρίφη: «Αυτό το εξόφθαλμο, φωναχτό που χρησιμοποιεί ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι του γούστου μου»

 Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Πέννυ Καβέτσου για τον φετινό της ρόλο στη σειρά, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», σχολιάζοντας παράλληλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά, δήλωσε: «Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Δεν πιστεύω ότι θα είναι σκληρός», είπε αρχικά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον παρουσιαστή στη θέση του κριτή για το talent show που επιστρέφει από τη νέα σεζόν.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Αρναούτογλου είναι πιστεύω στους τρεις κορυφαίους παρουσιαστές στην Ελλάδα. Νομίζω ότι πρέπει να τσαλακωθεί λίγο. Όταν λέω τσαλάκωμα, εννοώ να δείξει ποιος είναι χωρίς να κρύβεται πίσω από το κοστούμι του».

Σχετικά για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου, δήλωσε: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι κακός παρουσιαστής. Είναι πολύ καλός, αλλά όχι του γούστου μου. (…) Αυτό το εξόφθαλμο, φωναχτό και πολύ συναισθηματικό, που χρησιμοποιεί ο Λιάγκας δεν είναι του γούστου μου. Την Κατερίνα Καινούργιου τη θεωρώ πολύ καλή παρουσιάστρια, αλλά διαφωνώ με την αναφορά στα προσωπικά της», σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More