Κατερίνα Ζαρίφη: Έχει ή όχι δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για τη νέα εκπομπή στο Mega;

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα, μέσα από τη συχνότητα του Mega, κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την τηλεοπτική πορεία της. Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μία από τους συνεργάτες που πέρασαν πολλά χρόνια στο πλευρό της και έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν οι δύο γυναίκες θα συνεργαστούν ξανά.

Η κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την Κατερίνα Ζαρίφη έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται και εκείνη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση, ωστόσο θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη. 

“Το κορίτσι μου επιστρέφει! Εγώ έχω μεγάλη χαρά που επιστρέφει και δη στο Mega που είμαι αυτές τις ημέρες, λέω αυτές τις ημέρες γατί δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου έρθει, είναι τα πράγματα χαλεπά. Το είχε πει νομίζω και στην αποχώρησή της ότι παίρνει στην παύση της. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά να δώσει κι είναι ένας άνθρωπος που έχει σταριλίκι που ακόμα ενδιαφέρει τον κόσμο.

Εγώ αγαπώ την Ελένη. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Έχω περάσει πολύ καλά, η Ελένη είναι οικογένεια. Εμένα μου λείπουν οι άνθρωποι όχι οι συνεργασίες. Δεν ήταν μια κακή συνεργασία. Ήταν 12 υπέροχα χρόνια. Θα δούλευα σίγουρα ξανά με την Ελένη”, δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More