Κατερίνα Ζαρίφη: Η άγνωστη πρόταση γάμου και ο παραλίγο χωρισμός από τον σύντροφό της

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, όπου και πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής και… πέρασε από ανάκριση! Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ, απάντησε σε πιπεράτες ερωτήσεις που της έγιναν.

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση, αλλά και πως ούτε ερωτευμένη αισθάνεται. Όσο για το πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Όταν ήμουν 21, μια φορά και ποτέ ξανά», ενώ αποκάλυψε: «Έχω στείλει γυμνή φωτογραφία μου σε άλλον. Έχω βάλει το σώμα μιας άλλης και το έστειλα. Ο τότε σύντροφός μου, ζει σήμερα στο εξωτερικό».

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν έστησε παπαρατσικό και μάλιστα τόνισε πως το πρώτο που κυκλοφόρησε στάθηκε και η αφορμή για να φτάσει κοντά στον χωρισμό!

Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε πως κάθε φορά που φιλοξενείται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον.

«Όχι, δεν είχαμε ένταση! Είναι μια ερωτική σχέση με την Ελένη… Βεβαίως και έχουμε υπάρξει φίλες εκτός δουλειάς. Την αγαπώ την Ελένη! Πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι 12 χρόνια με έναν άνθρωπο και να μην τον αγαπάς;», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρξε ένταση ποτέ ανάμεσα τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη για τις δύσκολες απώλειες

«Όταν έχασα τη γιαγιά, τον παππού και τον πατέρα μου… Οι πρώτες απώλειες ανθρώπων που αγαπάς πολύ σου δείχνουν ακριβώς ποιος είναι ο πραγματικός πόνος. Την απώλεια ακόμη δεν μπορώ να τη συνειδητοποιήσω».

Το κλίμα σύντομα άλλαξε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αντάλλαξε ένα φιλί με την Κατερίνα Ζαρίφη στα πλαίσια του παιχνιδιού: «Θάρρος ή αλήθεια».

Read More

And More