Κατερίνα Ζαρίφη: Η αλήθεια για τον καβγά με την Ελένη Μενεγάκη και τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή Μega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε να αναλαμβάνει μια δική της εκπομπή – όπως γράφεται το τελευταίο διάστημα-, την αυστηρή κριτική που έχει δεχθεί, τον φημολογούμενο τσακωμό με την Ελένη Μενεγάκη καθώς και για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τα κιλά της.

«Μου έχει λείψει το υγιές κλίμα της τηλεόρασης. Σπανίως το βρίσκεις… Η βασική μου δουλειά είναι ραδιοφωνική παραγωγός. Η υποκριτική είναι η ψυχοθεραπεία μου και εντάξει, η τηλεόραση η αγάπη μου, αυτός ο εραστής…» είπε και συνέχισε: «Μέχρι στιγμής δε μου έχουν προτείνει κάτι. Διάβασα αυτό που είπαν ότι κάτι μου έχουν προτείνει αλλά εμένα δε με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο. Γράψανε για ένα concept εκπομπής που googlαρα για να δω τι είναι».

«Εννοείται ότι έχουν γραφτεί ψέματα για εμένα. Το βασικότερο ήταν ότι είχα μαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη. Ουδέποτε είχα μαλώσει μαζί της. Είχαν περιγράψει και τον καβγά μάλιστα σε ένα site. Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη. Είναι ο Έλον Μάσκ της ελληνικής τηλεόρασης» είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχω φάει ξύλο από την ελληνική τηλεόραση σε σχέση με το γιατί κάνω ή γιατί να είναι απέναντι. Τότε μας απασχολούσαν άλλα πράγματα. Θεωρούσα ότι ήταν άδικη επίθεση γιατί ήταν μια κριτική στα δεδομένα που πήγαμε να σπάσουμε εμείς, αυτό το “κούκλα-μπούκλα”. Με τα δεδομένα του τώρα εννοείται θα το ξαναέκανα» ανέφερε σε άλλο σημείο για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τέλος, για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τα κιλά και την εμφάνισή της, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Κάνω πράγματα για τον εαυτό μου, όχι όμως εξτρίμ καταστάσεις. Με ενοχλούν τα σχόλια για το αν πάχυνα ή αδυνάτισα. Το να σου πει κάποιος ότι τώρα που αδυνάτισες είσαι ωραία, το θεωρώ “προσβλιμέντο”.

Πάει για καλοσύνη αλλά στην πορεία σου βγαίνει λίγο πιο κακιασμένο… Πρόσφατα συνέβη σε φίλη μου να πει σε άνθρωπο “καλέ τι ωραίος που είσαι, αδυνάτισες” και ο άνθρωπος αυτός να μην έχασε τα κιλά από χαρά. Καλό είναι τα μεγέθη να μας απασχολούν σε άλλα πράγματα».

Read More

And More