Κατερίνα Ζαρίφη: Η απάντηση για την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου με αφορμή τα γενέθλιά του σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξήγησε πως παρότι η συγκεκριμένη κίνηση θεωρήθηκε ως μια πράξη συμφιλίωσης μόνο έτσι δεν είναι αφού δε θεωρεί πως υπήρξε ποτέ κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον συνεργάτη της.

«Ήταν να είμαι κι εγώ σε αυτό το πάρτι. Είχα γύρισμα και δεν πήγα. Συμφιλίωση γίνεται όταν υπάρχει μία εμπόλεμη κατάσταση. Απ’ ό,τι κατάλαβα εκεί το ακριβώς αντίθετο υπάρχει» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Τα κάναμε αυτά με την Ελένη. Ήταν πιο family το κλίμα. Και σε σπίτια συνέχεια μαζέματα, και στης Ελένης το σπίτι πολλά γλέντια. Είναι ένας πολύ γήινος άνθρωπος» τονίζει η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν θα επέστρεφε και πάλι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε, «Φυσικά. Είναι μία ερώτηση που μου την κάνουν συνέχεια. Βάσει των εμπειριών μου στην τηλεόραση, ποτέ μη λες ποτέ» απαντά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More