Κατερίνα Ζαρίφη: Αν και δεν έχει υπογράψει ακόμα με το Epsilontv, εμείς μάθαμε ποιο ακριβώς είναι το επόμενο βήμα της…

Ιδιαίτερος ντόρος και δικαίως, έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη. Όπως ίσως φαντάζεσαι λατρεμένη, τώρα που έχουν ξεκινήσει τα… πήγαινε-έλα στα κανάλια και τα… πέρα-δώθε ενόψει νέας, ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της.

Και σου ξανά λέω δικαίως, μιας και είναι αναμφισβήτητα ένα ταλαντούχο και χαρισματικό κορίτσι, που έκανε το λάθος για πολλά, πολλά χρόνια να “αιχμαλωτίσει” το ταλέντο της, μέσα σ ΄ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο, αδικώντας ουσιαστικά η ίδια τον εαυτό της. Γιατί η Κατερίνα θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα πράγματα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ μου, η Κατερίνα μπορεί να ένα κάνει δύο ραντεβού με την διοίκηση του Epsilontv ,όμως, για την ώρα δεν έχει υπογράψει με το κανάλι.

Τα ραντεβού αυτά έγιναν σε πολύ ζεστό κι αγαπησιάρικο κλίμα και απ ΄ότι όλα δείχνουν η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει την Κατερίνα στα Μελίσσια ,όμως, όχι ακόμα το deal με την έννοια των υπογραφών, δεν έχει κλείσει.

Μάλιστα, οι αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε, πως όχι στη Κατερίνα δεν της έχει προταθεί πρωινό, δεν της έχει προταθεί σχολιαστική εκπομπή, ούτε χιουμοριστική εκπομπή, όπως θα έσπευδαν οι περισσότεροι να φανταστούν.

Της έχει προταθεί να παρουσιάσει τηλε-παιχνίδι και πρόκειται για ένα σούπερ-ντούπερ φορμάτ, για το οποίο ,όμως, για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα παραπάνω… Τουλάχιστον για την ώρα!

Ενδιαφέρον…

Read More

And More