Κατερίνα Ζαρίφη: “Βλέπω αισθησιακές ταινίες” – Όσα είπε για Αναστάσιο Ράμμο και τη καριέρα της στην τηλεόραση

Η Κατερίνα Ζαρίφη  συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης για πρώτη φορά τον Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και ήταν μια κουβέντα γεμάτη γέλιο και αποκαλύψεις. Γρηγόρης και Κατερίνα πέρασαν υπέροχα και έπαιξαν και παιχνίδια 

Για την υποκριτική και τις… αισθησιακές ταινίες: Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σε μια εποχή που είναι ροκ. Φέτος έκανα την τρέλα μου και τραγούδησα. Δεν είμαι “πολιτογραφημένη” ηθοποιός.  Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω ένα δραματικό ρόλο. Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν οι άντρες βλέπουν και οι γυναίκες. Λατρεύω όλες τις ταινίες του Κώστα τον Γκουσγκούνη.

Όταν τη ρώτησε ο Γρηγόρης γιατί δε στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια ως κεντρική παρουσιάστρια ενώ είναι καλή σε αυτό που κάνει, απάντησε: Εγώ φταίω. Όταν εγώ πρέπει να χτυπήσω το τραπέζι δεν το το κάνω. Θέλω να είμαι αρεστή σε όλους και αυτό δε γίνεται. Δε σπάω εύκολα αυγά. Επίσης δεν μου έχει προταθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω ένα γυναικείο Ράδιο Αρβύλα. Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το “Μαλβίνα Live” Ήταν το άγιο δισκοπότηρο για μένα αυτή η εκπομπή.

Για τον παρτενέρ της στο J2US Αναστάσιο Ράμμο και τη σχέση τους: Ήταν πολύ ωραίο το φιλί με το Ράμμο. Έτσι κάνει τώρα η νεολαία, φιλιέται… φιλάει τοίχους, φιλάει πατώματα” είπε η Κατερίνα γελώντας. 

Αμέσως μετά ο Γρηγόρης έδειξε στην Κατερίνα φωτογραφίες από πολλούς διάσημους Έλληνες ρωτώντας της με ποιον θέλει να αλλάξει ένα φιλί! Και ενώ στην αρχή φαινόταν να κερδίζει ο Βασίλης Μπισμπίκης στο τέλος κέρδισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

 

Read More

And More