Κάτι Ξαναψήνεται: Βούρκωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την παίκτρια από την Αφρική

«Λύγισε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κλείσιμο της εβδομάδας για το Κάτι Ξαναψήνεται.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου σειρά να μαγειρέψει, είχε η  εγκυμονούσα Κατερίνα από την Αφρική. Η διαγωνιζόμενη του Κάτι Ξαναψήνεται μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της, την ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.

Κάτι Ξαναψήνεται – Διπλή νίκη

Στο φινάλε του επεισοδίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τις βαθμολογίες της εβδομάδας, από τις οποίες θα προέκυπτε ο νικητής. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν η Κατερίνα με τον 28χρονο Γιάννη, οι οποίοι μοιράστηκαν το χρηματικό έπαθλο.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έφερε δάκρυα συγκίνησης στην εγκυμονούσα Κατερίνα, αφού κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του Κάτι Ξαναψήνεται.

«Λύγισε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, με την αντίδραση της Κατερίνας η οποία εξασφάλισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο μοιράστηκε με τον 28χρονο Γιάννη. 

Οι διαγωνιζόμενοι μαζί με την Κωνσταντίνα έσπευσαν να συγχαρούν την εγκυμονούσα Κατερίνα η οποία είχε ανάγκη τα χρήματα για το μωράκι το οποίο περιμένει.

Κάτι Ξαναψήνεται – Συγκίνηση για την Κατερίνα και στο twitter:

 

 

 

 

 

 

Read More

And More