“Κάτι χωρισμένα παλικάρια”: Αγαπημένη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1 και φέρνει τα πάνω-κάτω!

Αν νομίζεις πως οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στα “Παλικάρια” του ΑΝΤ1 τελείωσαν γιατί σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της και η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, κάνεις λάθος.

Η απολαυστική, θεότρελη συγκατοίκηση των “Παλικαριών” συνεχίζεται non stop και μάλιστα; Με πολλά ακόμα νέα πρόσωπα να εμφανίζονται στους δέκτες μας και να φέρνουν τα πάνω-κάτω!

Μπουυυυρλότο ,λοιπόν, βάζει στη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και η αγαπημένη Τζένη Διαγούπη, η οποία επανακάμπτει δριμύτερη τηλεοπτικά και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 16 Μαΐου, η Φωτεινή (Τζένη Διαγούπη) μπαίνει ως κατάσκοπος στο σπίτι των ανδρών, αφού την έχει βάλει η Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της, τον Πέτρο (Μάριο Αθανασίου).

Η κυρία Φωτεινή καταφθάνει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των ανδρών και είναι αποφασισμένη να «τους βάλει τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι», πάντα υπό τις οδηγίες της Κατερίνας, η οποία της έχει ζητήσει κρυφά να κάνει ό,τι μπορεί για να χαλάσει την σχέση Πέτρου –Δανάης (Κωνσταντίνα Κλαψινού). Παράλληλα, ο Αντώνης (Σταύρος Σβήγκος) βρίσκεται ολοένα και περισσότερο ανάμεσα σε Λουκία (Έλενα Χαραλαμπούδη) και Πηνελόπη (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη) μην ξέροντας ποια να διαλέξει.

Ο Πέτρος ψάχνει να βρει σπίτι για να μείνουν με τη Δανάη, όμως θέλει να της κάνει έκπληξη και της το κρατάει κρυφό. Η Βιολέτα (Μαριάννα Τουμασάτου) συνεχίζει το διαδικτυακό της φλερτ με τον «Στάθη» χωρίς να ξέρει ότι ο «Στάθης» είναι ο Ευτύχης (Σπύρος Πούλης). Τελικά αποφασίζουν να συναντηθούν, την ίδια στιγμή που μια παρεξήγηση θα κάνει τη Δανάη να πιστεύει ότι ο Πέτρος την απατά.

Νέα επεισόδια, νέες περιπέτειες και «μπλεξίματα» για τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23.15, στον ΑΝΤ1!

 

Read More

And More