Κάτια Δανδουλάκη: «Θέλω όταν πεθάνω να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό – Πιστεύω στη μεταθανάτια ζωή»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της σε θέατρο – τηλεόραση, το κενό που βιώνει καθημερινά, καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και την επιθυμία της να φύγει από τη ζωή πάνω στη σκηνή ή σε ένα τηλεοπτικό πλατό.

«Διαθέτω απάνθρωπες αντοχές. Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα, ζω μέσα από τη δουλειά. Θέλω όταν ‘φύγω’ από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό. Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν ένα από τα όνειρά μου στην σκηνή», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ σημείωσε ότι πιστεύει στην μεταθανάτια ζωή.

Για το κενό που βιώνει καθημερινά: «Είμαι ‘αγκαλίτσας’, με ενοχλεί το ‘μη με αγγίζεις’, θέλω να ‘χουχουλιάζω’ σε αγκαλιές. Μεγάλωσα με αγκαλιές και μου έλειψαν οι αγκαλιές των γονιών μου και του Μάριου (σ.σ. Πλωρίτη). Τώρα έχω των φίλων μου. Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο. Οι φίλοι είναι ένας μεγάλος θησαυρός για την ψυχή. Θέλουμε μια γλύκα, μια αγκαλιά στη ζωή μας. Αγάπη, τρυφερούς έρωτες», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η πετυχημένη ηθοποιός, για δεύτερη χρονιά, είναι στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».

Read More

And More