Κάτια Νικολαΐδου: Ο αδελφός της ξεσπά on air – «Είναι ψέματα, για 20 χρόνια ζούσε φυσιολογικά τη ζωή της»

Μία ημέρα μετά την κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου, ο αδελφός της με έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η αδελφή του δεν ταλαιπωρούνταν 20 χρόνια από τον καρκίνο, όπως γράφτηκε αλλά η ασθένεια επανήλθε τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ειδικότερα, ο Τάκης Νικολαΐδης είπε: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου μού είπε ότι πηγαίναμε κάπου σε κάποια επίσκεψη, δεν μπορούσε η γυναίκα να το συνειδητοποιήσει ακόμα και χθες».

Στη συνέχεια, ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου συμπλήρωσε: «Είναι άχαρος ο ρόλος που έχω πάρει. Βγαίνουν και λένε ότι η Κάτια είκοσι χρόνια ταλαιπωρούνταν με τον καρκίνο, είναι ψέματα. Αυτό δεν ισχύει. Η Κάτια είκοσι χρόνια ζούσε φυσιολογικά. Είναι λάθος να λέγεται ότι είκοσι χρόνια ταλαιπωριόταν, δείχνει – τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω – ότι μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Κάτια είκοσι χρόνια ζούσε φυσιολογικά τη ζωή της. Δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και εκεί πάλι δεν μπαινοέβγαινε, έκανε τις εξετάσεις της, το πολεμούσε. Ήταν καλύτερα, ξαναέμπαινε. Το τελευταίο εξάμηνο ήταν δύσκολο, χειροτέρεψε… Μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο στην τηλεόραση».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More