Κάτια Νικολαΐδου: Ραγίζει καρδιές ο αδελφός της – «Ήμασταν μαζί της όταν έφυγε από τη ζωή, το φως της θα με συντροφεύει»

Η είδηση ότι η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τη συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.  

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Νικολαΐδης δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για την Κάτια. Ξέρετε πολύ καλά τι είχε περάσει, εσείς που τη γνωρίζατε. Δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες. Ήταν όπως την ξέρατε κι ακόμα πιο δυνατή. Το περιμέναμε από ένα σημείο και μετά. Τώρα ξεκινάω τη μέρα μου με τα διαδικαστικά. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία».

«Ήμασταν μαζί της χθες, όταν έφυγε από τη ζωή. Νομίζω ότι μιλάω για κάποιον άλλον, ωστόσο δυστυχώς μιλάω για την αδελφή μου. Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη που έδινε σε όλον τον κόσμο… Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός. Η Κάτια ήταν φως για όλους. Και αυτό το φως εμένα θα με συντροφεύει μέχρι να την ξανασυναντήσω» πρόσθεσε ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου.

Read More

And More