Κάτια Ταραμπάνκο – Survivor: Αυτός είναι ο σύντροφός της, Θοδωρής – «Είναι ο βράχος μου»

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ξανά ερωτευμένη και το νέο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο, Θοδωρή.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor η κόκκινη ομάδα εξασφάλισε βίντεο με τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων. Η Κάτια Ταραμπάνκο έλαβε  ένα γλυκό μήνυμα από τον σύντροφό της, Θοδωρή, τον οποίο και είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά.

«Που είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις.

Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ΄αγαπώ», ήταν το μήνυμα του Θοδωρή.

Και η Κάτια Ταραμπάνκο αντέδρασε: «Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του».

 

Read More

And More