Με αφορμή τη συμμετοχή της σε αθλητική εκπομπή του Open, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και την Ελένη Μουστάκη.
Μετά το ρεπορτάζ της Μαρίας Αντωνά το περασμένο καλοκαίρι ότι το μοντέλο ετοιμάζει τον γάμο της με τον σύντροφό της, η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζει την αλήθεια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Απ’ όσο ξέρω δεν παντρεύομαι. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία να μιλήσω με την Μαρία Αντωνά, δεν θα θυμώσω. Καταλαβαίνω ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και όσο μπορεί καλύτερα. Το ότι με είδε να κάνω διακοπές δεν σημαίνει ότι παντρεύομαι. Αλλά θυμός δεν υπάρχει, όλα καλά. Για οποιαδήποτε σημαντική απόφαση στη ζωή μου, θα ανακοινωθεί από τα δικα μου social media και όχι από άλλους ανθρώπους. Είμαι καλά και δεν παντρεύομαι!» απάντησε η Κάτια Ταραμπάνκο στις φήμες περί γάμου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ