Κάτια Ταραμπάνκο: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το “All star Survivor” – Θα συμμετέχει;

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου“. Το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, για τη σχέση της με τον Τριαντάφυλλο, για τα νέα επαγγελματικά βήματά της, ενώ έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη για το reality επιβίωσης. 

 Για την εμπειρία της στο Survivor ανέφερε: “Πεινούσα πάρα πολύ! Νιώθω λες κι έχω φύγει έναν χρόνο από το Survivor. Μπράβο στα παιδιά που έχουν μείνει εκεί και αντέχουν, γιατί εγώ θα είχα αφήσει τα κοκαλάκια μου”.

Για τον Τριαντάφυλλο είπε: Ο Ντάφυ είναι μαχητής. Διάσημος – μαχητής. Τον βλέπεις και γελάς. Είναι σαν παιδί, που το δέχεσαι το αγαπάς όπως είναι δε το κρίνεις. Κάνει ό, τι θέλει. Με τον Ντάφυ τα είχαμε βρει και μιλούσαμε. Όταν δεν περιμένεις κάτι από ένα άνθρωπο δεν μπορείς να νευριάσεις μαζί του, μένεις εκεί και απλά κάνεις παρέα”.

Όσον αφορά στην αποχώρησή της, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε:”Δεν μπορώ να πω ότι έχω πικρή γεύση που δεν είμαι εκεί, γιατί είμαι εδώ κι έχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Πήρα μια γεύση του τι είναι και υπάρχει το ενδεχόμενο, αν γίνει “All star Survivor” να συμμετέχω. Θα πάω προετοιμασμένη. Θα φάω πάρα πολύ, δεν θα τρέχω τόσο γρήγορα και δεν θα δίνω το 100% μου”.

Ακόμα, η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε ότι θα τη δούμε με πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Bachelor”, ενώ θα συμμετέχει και σε τηλεοπτική σειρά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More