Κάτια Ταραμπάνκο: Οι αποκαλύψεις για το Survivor – Τελικά έκλεψε ρύζι και λάδι;

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αναφέρθηκε στο περιβόητο ρύζι αλλά και στο λάδι του Πάνου Καλίδη ενώ παραδέχθηκε ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. 

“Και εγώ έχω στενοχωρηθεί που δεν ήμουν δέκα κιλά παραπάνω να έχω να κάψω. Ήμασταν πολύ κοντά με τον Κοψιδά και αυτός ήταν και ο λόγος που τον ψήφιζαν. Εγώ είχα καταλάβει ότι είναι ένα παιχνίδι με αγωνίσματα και σκοπός είναι να κερδίζεις τις μάχες και όχι να συμβιώνεις με τα άλλα πρόσωπα, εντάξει παίζει και αυτό ρόλο αλλά το θέμα ήταν να τρέχεις γρήγορα και να κερδίζεις μάχες. Εμείς αυτό κάναμε αλλά μάλλον σε κάποιους δεν άρεσε. Εγώ έκανα παρέα και με τον Άλεξ και με τα κορίτσια απλά και με τον Γιώργο λίγο μίλαγα. Ήμασταν λίγο πιο απομονωμένοι από μόνοι μας.

Αρχικά δεν έκλεψα το ρύζι, το βρήκα στα σκουπίδια. Δεν ξέρω γιατί έχει κυκλοφορήσει αυτό και παίζεται δίπλα στο όνομά μου. Δεν έκλεψα από τις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών ποτέ. Οπότε δεν έβαλα ποτέ χέρι και στο λάδι. Εγώ δεν ήξερα ότι είχε λάδι ο Καλίδης. Δεν κατάλαβα γιατί έφυγε η Ελέτσι. Μάλλον δεν πεινάνε. Λογικά έχουμε μάτι στην κόκκινη ομάδα, δεν θα φάει ποτέ ο Γιώργος. Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω εφόσον μου το επιτρέπει το σώμα μου, είχα φτάσει σε σημείο να καίω οξυγόνο”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Read More

And More