Κάτια Ταραμπάνκο: Θα είναι η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks;

Το My Style Rocks επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ αναζητώντας τα επόμενα πρόσωπα τα οποία και θα συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας.

Την ίδια ώρα, ο σταθμός συνεχίζει τις συζητήσεις για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks. Το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι από τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων, με την ίδια να απαντά πλέον ανοιχτά, δίνοντας τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα.

Έχεις πειραματιστεί με την τηλεπαρουσίαση μέσα από τους «Θαλασσόλυκους». Το όνομα σου έχει ακουστεί και για την παρουσίαση του «My Style Rocks». Τι ισχύει;

Προς το παρόν, δεν μπορώ να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάτι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα είμαι παρουσιάστρια κάπου. Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις και πολλές συζητήσεις. Εξετάζουμε τι είναι αυτό που θα μου ταιριάξει περισσότερο και που θα μπορέσω να φέρω εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα ήταν σωστό από πλευράς μου να αναλάβω κάτι στο οποίο δεν θα ανταπεξέλθω και να χαλάσω όλη την παραγωγή μόνο και μόνο επειδή έχω ψώνιο.

Αφορά τη μόδα;

«Ναι! Ασχολούμαι με τη μόδα, δουλεύω για τη μόδα και θα πρέπει να διαβάσω λίγο παραπάνω για τη μόδα, όπως μας έλεγε η Βίκυ Καγιά. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στη σημερινή μόδα.» είπε στο περιοδικό Hello!

Read More

And More