Κάτια Ταραμπάνκο: Θα κάνει guest σε σειρά του Alpha – «Οι σκηνές γυρίστηκαν όταν είχε γίνει η τραγωδία των Τεμπών»

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο. 

Η νικήτρια του GNTM, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά, Ο Γιατρός, μίλησε για τον ρόλο της και περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς υποδύεται μια κοπέλα που βρίσκεται μέσα σε τρένο που εκτροχιάζεται. 

«Πάντα αυτό ήταν το όνειρό μου, το έχω πάρει πάρα πολύ θερμά και επιτέλους έρχομαι βήμα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο και συνέχισε: «Προέκυψε από τη συνεργασία που έχω με τον μάνατζερ, τον πήραν τηλέφωνο και μας ζήτησαν. Δάκρυσα από την χαρά μου, έμαθα τα λόγια κατευθείαν, πήγα στα γυρίσματα και τα έδωσα όλα πιστεύω». 

Όσον φορά στον ρόλο της στη σειρά «Ο Γιατρός» η Κάτια Ταραμπάνκο εξήγησε: «Ουσιαστικά είμαι μια κοπέλα που επιβιβάζεται σε ένα τρένο, αυτό το τρένο εκτροχιάζεται, με αποτέλεσμα να καταστραφεί όλο μου το πρόσωπο. Εγώ εκεί ασχολούμαι με το μόντελινγκ και έτσι καταστρέφεται όλη μου η δουλειά και με χωρίζει και το αγόρι μου». 

Κλείνοντας ρωτήθηκε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν γυρίστηκαν οι σκηνές με το δυστύχημα, καθώς το ίδιο διάστημα είχε συμβεί και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

«Το κλίμα ήταν πολύ περίεργο, ήμασταν όλοι πεσμένοι στα πατώματα ουσιαστικά, γιατί είχε συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός. Κοιταζόμασταν σε κάποιες σκηνές με τους ηθοποιούς και ανατριχιάζαμε, ήταν δύσκολο. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις κλειδώνω το μυαλό μου και επικεντρώνομαι στο γύρισμα», κατέληξε η Κάτια Ταραμπάνκο. 

Read More

And More