Κάτια Ταραμπανκό: Το Survivor, η πρόβλεψη για τον νικητή και το όνειρο για μια καριέρα στην υποκριτική

Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης. Το νεαρό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και τους λόγους που την ανάγκασαν να αποχωρήσει παρόλο που ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες.

“Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πιο μακριά. Θα πήγαινα ξανά σίγουρα με παραπάνω κιλά θα πήγαινα γύρω στα 65, εγώ μπήκα μέσα 53 κιλά. Θα είχα καύσιμα” ανέφερε ενώ στην πορεία μίλησε για τους λόγους που ήταν πιο απόμακρη από τους υπόλοιπους.

“Δεν ανακάλυψα πολλά πράγματα για μένα. Ανακάλυψα ότι έχω πολύ πείσμα, ανταγωνισμό, ότι τρέχω πολύ γρήγορα… Είμαι από μόνη μου ένας άνθρωπος που απομονώνεται, δε μιλάω με πολλούς, εκεί δε μίλαγα με κανέναν. Τα κακά στοιχεία σου βγαίνουν πιο έντονα. Αν είχα μια ομάδα που λειτουργούσε όντως σαν ομάδα δε θα το έκανα ποτέ αυτό, επειδή όμως δε λειτουργούσε έτσι θεώρησα καλό να προστατέψω τον εαυτό μου” είπε. 

Λίγο μετά, η Κάτια σχολίασε τους συμπαίκτες της ενώ αποκάλυψε πως νικητή του ριάλιτι επιβίωσης θα ήθελε να δει τον Γιώργο Κοψιδά.

Η ίδια όντας μοντέλο αλλά έχοντας δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στην υποκριτική αποκάλυψε πως όνειρό της είναι να παίξει σε μια ταινία.

“Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε μια ταινία. Μου αρέσει πάρα πολύ. Η ηθοποιία είναι το στοιχεία μου μάλλον, κλείνω προς τα εκεί. Αλλά μου αρέσει οτιδήποτε έχει κάμερα, ταινία, σειρά, φωτογράφηση, video clip” είπε και αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με καλλυντικά.

Για τον τρόπο που χειρίστηκε το ρύζι που βρήκε και απέκρυψε από την ομάδα της είπε πως οι γονείς της την στήριξαν ενώ τα μηνύματα που δέχτηκε από τον κόσμο ήταν πολύ θετικά.

“Οι γονείς μου με καταλάβανε, κατάλαβαν γιατί έκανα αυτό με το ρύζι, το κατάλαβε και ο κόσμος. Με υποστήριξαν. Αυτή τη φορά δεν έλαβα άσχημα μηνύματα, μπήκα φοβισμένη να τα διαβάσω και έψαχνα, έψαχνα δεν έβρισκα κάτι αρνητικό… Στο GNTM ίσως δεν ήμουν τόσο καλή και τα αρνητικά μηνύματα που πήρα τότε ίσως με έκαναν καλύτερο άνθρωπο” είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχτηκε ο σύντροφός της.

“Το αγόρι μου με περίμενε με το αγαπημένο μου μπέργκερ με μια κόκκινη κορδέλα και το ψυγείο γεμάτο γλυκά”.

 

Read More

And More