Κατιάνα Μπαλανίκα: «Λύγισε» στην πρεμιέρα του Secret Song – «Κάποιοι δε θέλουν να με δουν»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είναι ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Alpha, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, «Τhe Secret Song».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στην λευκή καρέκλα, και αφού τα φώτα έσβησαν, περίμενε να δει τι την περίμενε στη σκηνή του Secret Song.

Κι αυτό, λοιπόν, ήταν το κομμάτι «Στην κουπαστή» ερμηνευμένο από την Μαριλού Κατσαφάδου, την αδελφή της, Δήμητρα και τον αδελφό της, Σπύρο μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη αλλά και τον Σταμάτη Φασουλή.

Η δημοφιλής ηθοποιός, βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα πάνω στη σκηνή, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και λύγισε, ενώ τη στιγμή που στο video wall εμφανίστηκε η εγγονή της φωνάζοντας, «γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε», ξέσπασε σε λυγμούς.

Στη συνέχεια, η Κατιάνα Μπαλανίκα προχώρησε σε μια αρκετά προσωπική εξομολόγηση λέγοντας:

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω και γω μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους».

«Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα για να ερμηνεύσει, εν συνεχεία, acapella το κομμάτι «Τι σου έκανα και πίνεις».

 

Read More

And More