Κατιάνα Μπαλανίκα: Σε σοκ από τον θάνατο του Πάνου Νάτση – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για τον Πάνο Νάτση και τον αιφνίδιο θάνατό του σε δυστύχημα. Η ηθοποιός, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον συνάδελφό της. Οι δυο τους έπαιζαν στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δε μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω. Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω» είπε συγκλονισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Δε χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω» συνέχισε κλαίγοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Όσα είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο Καλύτερα δε γίνεται:

Read More

And More