Καβάλα: Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης στο Tlive – «Φοβόταν να πει την αλήθεια όταν τη ρωτούσα αν είναι ευτυχισμένη»

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε εν ψυχρώ το 10 μηνών παιδί του και την 31χρονη μητέρα του και πρώην σύντροφό του.

Μια ημέρα πριν τους στερήσει τη ζωή επειδή τους θεωρούσε κτήμα τους, το δικαστήριο είχε αποφασίσει ότι την επιμέλεια του παιδιού θα είχε η μητέρα. Μην αντέχοντας τα σκηνικά έντασης και τις απειλές του πατέρα του παιδιού της, η 31χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μάλιστα, ήθελε να πάει για ένα χρονικό διάστημα στη Γερμανία, όπου μένουν οι γονείς της, με τον 56χρονο να εξοργίζεται και να την απειλεί ότι αν φύγει, θα σκοτώσει το παιδί και την ίδια. Μια απειλή που τελικά έγινε πράξη.

Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης – «Όταν τη ρωτούσα αν είναι ευτυχισμένη, φοβόταν να πει την αλήθεια»

Η μητέρα της 31χρονης, που μόλις είχε προσγειωθεί στη Γερμανία, μίλησε στη Γιώτα Κηπουρού και το T-live, μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Δεν το πιστεύω ακόμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλον τον κόσμο. Άκουγε τα καλά τα λόγια, ήταν πολύ καλό κορίτσι, το καλύτερο που υπάρχει… Της έλεγα μην πας, μην πας σε αυτόν στο χωριό» ανέφερε η μητέρα της.

Όπως είπε, η γνωριμία μεταξύ της κόρης της και του αυτόχειρα έγινε όταν εκείνη θέλησε να βγάλει ένα βιβλίο για το πώς ζουν οι άνθρωποι στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας. «Τη ρώτησα πώς έμπλεξε μαζί του και μου είπε ότι μου έπιανε το χέρι και πηγαίναμε βόλτα. Της έλεγε γλυκά λόγια, αυτά που ήθελε να ακούσει αλλά τώρα τελευταία είχε καταλάβει πως αυτό δεν ήταν αγάπη αλλά ήταν μία τοξική σχέση. Την έκανε ό,τι ήθελε. Τη ρωτούσα αν είναι ευτυχισμένη κι εκείνη φοβόταν να πει την αλήθεια. Ντρεπόταν.

Τέσσερα χρόνια δούλευε σαν βόδι για αυτόν, δεν είδε ούτε ένα cent. Χρεώθηκε κιόλας γι’ αυτόν».

Στον Alpha και την Κλέλια Κλουντζού μίλησε και ο δικηγόρος της 31χρονης. 

Read More

And More